Share

Rijksuniversiteit Groningen

Wij delen graag met jou wat onze overwegingen zijn geweest om in strategie consulting te starten en waarom wij voor Bain & Company hebben gekozen.

Waarom Bain & Company?
Bain & Company is een top strategy consultancy firm met een passie voor het behalen van meetbare resultaten. Wij helpen CEO's en topmanagers bij het nemen van besluiten over complexe strategische vraagstukken. Concrete oplossingen met directe impact op de waarde van het bedrijf: onze cliënten vragen niet om advies maar willen resultaten bereiken. We zijn informeel, direct en eerlijk tegen elkaar en onze cliënten. We staan open voor iedereen en zijn niet hiërarchisch ingesteld. We geven je ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Intensieve coaching en de beste trainingsprogramma's binnen onze industrie helpen je om je doelen te bereiken. Kenmerkend voor de cultuur is de pragmatische aanpak en ondernemerschap. Bain consultants zijn energiek en zetten graag een paar extra stappen om iets voor elkaar te krijgen, zowel op het werk als daarbuiten. Al vroeg in je carrière krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, wat betekent dat je vanaf dag 1 direct betrokken bent bij de cliënt. Het Amsterdamse kantoor is opgericht in 1998 en telt ondertussen meer dan 120 enthousiaste en gedreven werknemers!

Waarom zijn wij naar jou op zoek?
Wij zijn op zoek naar teamspelers die intelligent, energiek en pragmatisch zijn. Mensen die uit enthousiasme altijd streven naar de beste resultaten. Sterke academische resultaten zijn een pré, maar zeker niet alles. Wij zoeken studenten die hun studententijd tot een geweldige tijd hebben gemaakt en daarin hebben bewezen over leiderschap te beschikken. Mensen met humor en sterke sociale vaardigheden die zichzelf voortdurend verder willen ontwikkelen. Wij hopen dat jij dat bent!

Wat nu?
Vind jij strategie consulting bij Bain net zo interessant als wij? Geef je dan op voor een van onze evenementen of solliciteer voor een stage/startersfunctie.

Heb je vragen over events? Neem dan contact op met Sophie van Neerbos (+31 20 7086 661
).
Heb je vragen over onze stages/startersfuncties/sollicitatieproces? Neem dan contact op met Willemijn van Selms (+31 20 7107 914
) .
 
Wij horen graag van jou!

Freek Jorna

Recruiting contacts for Rijksuniversiteit Groningen

Jan GeschiereJan Geschiere
Senior Associate Consultant
amsterdam.recruiting@bain.com

Full list

Your opportunities

BAIN ASSOCIATE CONSULTANT

Full time position on graduation.

We invite Undergraduates from a diverse range of degrees to join our team as a Bain Associate Consultant (AC) working in one of our 53 global offices. For further information, visit our Bain AC page.

BAIN ASSOCIATE CONSULTANT INTERN

A top ranked consulting internship

Undergraduate candidates in-between their third and fourth year may apply for an Associate Consultant Intern (ACI) position in an eligible office of their choice. For further information and list of eligible offices, please visit our Bain ACI page.


Apply now

Glassdoor